fbpx

KARPATEN MEAT GROUP SE PREGĂTEȘTE PENTRU NOI ACHIZIȚII

Sistemul nostru Angus se bazează pe colaborarea cu ferme partenere. În cadrul programului de parteneriat, Karpaten Meat cumpără viței din rasa Angus, conform clauzei de răscumpărare prevăzute în contractul cadru.

 

De-alungul celor 10 ani de activitate, fermierii parteneri s-au bucurat de promisiunea Karpaten Meat Group de a achiziționa vițeii produși, în conformitate cu condițiile contractuale, având astfel o piață de desfacere asigurată.

 

Ne bucurăm că deja de la începutul anului putem să venim în sprijinul partenerilor noștri prin achiziția unui număr de animale în creștere față de anul trecut, reducând astfel cheltuielile suplimentare ale fermierilor în ceea ce privește întreținerea noilor efective.

 

În această perioadă firma Karpaten Meat Group se pregătește pentru noi achiziții de viței, pentru a putea asimila un număr în creștere de animale față de anul trecut.

 

Condiții de achiziționare de viței Angus:

  1. Viţei crescuți cu laptele mamei şi cu iarba de pe păşune până la înțărcare
  2. Înţărcarea se face cel mai devreme la vârsta de 6 luni
  3. Greutatea minimă la momentul răscumpărării este de 200 kg şi maxim 400 kg
  4. Preţurile sunt oferite în funcţie de calitatea viţelului. Definirea categoriilor în funcție de calitatea vițelului o puteți găsi accesând acest link: clase de calitate
  5. Preţurile sunt oferite în funcţie de greutatea viţelului. Vițelul se cântărește la ferma Karpaten Meat pe cântar omologat în prezența unui reprezentant al partenerului.
  6. În funcție de perioada anului și de rutele stabilite putem susține transportul pentru o grupă mai mare de 20 de viţei.
  7. Castrarea vițeilor aduce un beneficiu financiar clientului.

 

Alătură-te și tu celei mai mari rețele Angus!  Contactează-ne pe adresa de e-mail  info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/232 977.