fbpx

CONDIȚII DE BAZĂ PENTRU ACHIZIȚIA VIȚEILOR DE CĂTRE KMG

Sistemul nostru Angus se bazează pe colaborarea cu ferme partenere. Garanția de răscumpărare a vițeilor reduce riscurile partenerului și îi asigură acestuia o piață de desfacere rentabilă. Investițiile sunt astfel amortizate într-un timp relativ scurt și, în același timp, se conferă încredere partenerului nostru, fiind astfel scutit de costuri în plus pentru furajare și forță de muncă.

 

Vițeii care doresc să fie predați către Karpaten Meat Group trebuie să îndeplineacă condițiile de sănătate obligatorii, să aibă o condiție fizică bună, să fie înregistrați, să aibă toate vaccinările și deparazitările specifice vârstei efectuate la zi. Vițeii trebuie alăptați cel puțin 6 luni de către mamă înainte de a fi răscumpărați.

 

Iată documente necesare pentru achiziția vițeilor, obligatorii la încărcarea animalelor:

  • Pașapoarte în original
  • Certificat sanitar-veterinar de transport animale vii
  • Formularul de mișcare a animalelor (F2)
  • Numerele de avize interjudețene (după caz)
  • Adeverință de tratamente a animalelor
  • Contractul și factura/documentul fiscal se vor întocmi în urma cântăririlor efectuate la sediul cumpărătorului

 

Devino partenerul nostru! Împreună cu parteneri puternici și de încredere, noi, cei de la Karpaten Meat ne-am specializat în creșterea și    comercializarea de bovine şi genetică Angus. Pentru a dezvolta sistemul nostru Angus căutăm ferme partenere care să se alăture programelor noastre de parteneriat în vederea producţiei de viţei Angus. Cei interesați de programul nostru de parteneriat ne pot contacta adresa de e-mail info@karpaten-meat.com sau telefonic la numărul 0269/232 977.