fbpx

KMG ALEARGĂ PENTRU COMUNITATE, LA MARATONUL INTERNAȚIONAL SIBIU 2019

În 1 iunie 2019, Karpaten Meat Group face echipă  cu Fundația Polisano, la Maratonul Internațional Sibiu 2019 !

 

Susținerea unei cauze este de multe ori mai valoroasă prin prezență și resurse umane, decât o simplă sponsorizare. O comunitate are nevoie de oamenii ei și de constanță pentru a se dezvolta, nu doar de fonduri.  Odată cu începutul unui an nou, Karpaten Meat Group s-a alăturat Fundației Polisano din Sibiu prin sponsorizarea proiectului „Inimi Sănătoase” , desfășurat în Valea Hârtibaciului dar și prin susținerea altor cauze inițiate de aceștia (de la ateliere de nutriție pentru copiii din Valea Hârtibaciului, la proiecte educative în școli).

 

Anul acesta alergăm cot la cot, pentru susținerea unor proiecte cu impact real asupra comunității sibiene.

 

Cu ocazia MIS 2019, fiecare angajat Karpaten Meat Group are posibilitatea de a sprijini proiectul înscris în cursă de către Fundația Polisano sau cel pentru care aceștia sunt ambasadori, alergând la una din cursele din cadrul competiției. (5km, 10km, 4×5,3 km – ștafetă cu echipa, 21km, 42km).  Toate taxele de înscriere care vor fi integral asumate de companie, vor fi redirecționate către unul dintre aceste două cauze.

  1. ”Caravana Igienă pentru Sănătate – Spitalul Copiilor” – proiectul este depus de către Fundația Polisano și își propune educarea copiilor din şcolile judeţului Sibiu (ciclul gimnazial) înspre o mai bună igienă, prin joc şi prin demonstraţii adecvate vârstei lor.  Află mai multe despre acesta AICI
  2. ”Dăm startul în viață” – proiect care își propune achiziționarea unui ecograf multifuncțional, portabil dedicat pentru neonatologie care să asigure ecograf cardiac nou-născuților, pentru diagnosticul precoce al malformațiilor congenitale cardiace. Află mai multe despre acesta AICI

 

Maratonul Internațional Sibiu este cel mai mare eveniment de alergare filantropic din România. An de an acest eveniment adună mii de oameni care aleargă pentru implementarea a zeci de proiecte pentru dezvoltarea comunității sibiene și a împrejurimilor.

 

Solidaritatea e molipsitoare și aduce schimbare! Poți veni și tu alături de echipa Karpaten Meat Group, chiar dacă nu alergi! Poți susține orice alergător din cadrul evenimentului, pe site-ul evenimentului. În acest mod îl motivezi să termine cursa și contribui la un proiect care transformă orașul în bine!